torstai 11. maaliskuuta 2010

Grande Tohotin XL500

Ensin kiisteltiin siitä onko ilmasto lämmennyt, nyt kiistellään enää siitä mistä se johtuu. Toisten mielestä ihmisen on mahdotonta vaikuttaa niin laajaan kokonaisuuteen kuin ilmastoomme: on sattumaa että lämpeneminen menee tasatahtia maailman teollistumisen ja hyvinvoinnin nousun kanssa - no comments.

Ilmaston lämpeneminen aiheuttaa äärimmäisiä ja odottamattomia maailmanlaajuisia sääilmiöitä. On laskettu että myrskyt, tulvat, kuivuudet ym. ääri-ilmiöt aiheuttavat suuryhtiöille 900 miljardin euron menetykset vuosittain, syöden 30% heidän voitoistaan.

Mietin että tuo motivoi jo varmasti ilmastotalkoisiin, paljon tehokkaammin kuin ylhäältä säädetyt rajoitukset. Ehkä se vihdoin kannustaa vapaaehtoisesti pienentämään kasvihuonekaasupäästöjä - jotta lohikäärme pysyy rauhallisempana - oman voiton maksimoiseksi? Sitten mieleeni hiipii epäilys että mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, niin tilannetta pyritään tuskin ensimmäiseksi korjaamaan päästöjä vähentämällä. Rasvaa sitova laihdutuspillerikin myy kuin häkä. Voi ahtaa donitseja entiseen malliin, mutta rasva ei sitoudu kehoon vaan tursuaa kuin suikero rasvaprässistä vessanpönttöön.

Ihmisluonteen tietäen taidetaan alkuun pyrkiä ilmastoa manipuloimaan tieteen keinoin. Kuten Pekingin olympialaisten avajaisten alla, jolloin kylvettiin pilviin kemikaaleja jotta ne tiputtivat vesikuormansa vuorille, ennen saapumistaan Pekingin ylle. Pohjois-Koreassahan ei tarvita edes kemikaaleja, koska kaikki uutistoimistot joutuvat käyttämään samaa valokuvaa. Ja siinä paistaa aurinko.

Ja mitä löysinkään? - vaikka toivoin syvästi että olisin ollut väärässä. Löysin ionosfäärin kuumentimen! Joka on "laite jolla kyetään manipuloiman säätä. Laitteita on käytössä maailmalla useita kymmeniä, joista suurin on HAARP Alaskassa. Laitteella on mahdollista "irroittaa" ioneja ionosfääristä ja aiheuttaa energisiä ULF-aaltoja. Laitteella voidaan myös muuttaa suihkuvirtauksien suuntaa, joka vaikuttaa koko maapallon ilmastoon". Jaahas... ja mistäköhän niitä saa ostaa? Meinaan nimittäin heti alkuun tohottaa nuo lumivuoret pikapikaa Suomen pihoilta!

Tuossahan meillä on sitten seuraava maailmansodan aiheuttaja. Tasaisen rauhalliset olosuhteet meille ja raivomyrskyt heille, joilla ei ole vempelettä varaa ostaa. Inhimillisyyden nimissä Tiede.fi-sivuilla ehdotetaan tosin "hirmumyrskyjen, tsunamien, tulvien ym. tahallinen aiheuttaminen esim.HAARP-teknologialla, vahingonaiheuttajan maksettavaksi" - riittääköhän mun rahat jos tohotus menee pieleen? Opin myös että jos ionosfääriin tulisi reikä, seurauksena saattaisi olla jopa jääkausi, kun avaruuden kylmyys pääsisi syntyneestä aukosta sekoittumaan ilmakehään.

Tuo kaikki kuulostaa ihan James Bond-elokuvan juonelta: kyseinen laite joutuu vääriin käsiin ja G7-mailta kiristetään triljooneja. Mutta ei se ole sitä. HAARPin päärahoittajia ovat Yhdysvaltain ilmavoimat ja laivasto - varmasti puhtaasti rauhanomaiseen ja tieteelliseen tarkoitukseen... No sittenhän voin varmaan nukkua yöni rauhassa? Ilman pelkoa että jonkun alokkaan toheloinnin seurauksena minut imetään jostain ilmakehän reiästä sänkyineni kaikkineni jonnekin Jupiterin tienoille. Mihinkähän tuo ihmisen kekseliäisyys tulee meitä vielä viemäänkään?

Ei kommentteja: