torstai 9. syyskuuta 2010

Idän sisäänheittäjät

Keskustelufoorumilla venäläisestä postimyynti-morsiamesta kokemuksia omaava mies ylistää naisen ominaisuuksia kuin auton lisävarusteita: näyttävyyttä on, osaa laittautua ja on parempi sängyssä kuin kotimainen versio. Toinen kehuu että venäläiset naiset ovat uskollisia, pitävät kodin kunnossa, tekevät hyvää ruokaa sekä hoitavat miestään erinomaisesti.

Jonkin aikaa etsin sellaista postausta jossa kehuttaisiin postimyyntimorsiamen olevan aina samalla aaltopituudella, kuin toinen puolisko ja henkevä keskustelukumppani. Mutta pakko on antautua - ei löydy. Ehkä ongelmana on ettei ole yhteistä kieltä minkä kautta ajatuksia vaihtaa?

Viimeksi seurasin näitä kyyhkyläisiä marketin p-paikalla. Korkeakorkoisissa lilanvärisissä kengissä ja verkkosukissa eteenpäin sipsuttavaa merkkivaatteisiin pukeutunutta naista ja hänen perässään lompakko kädessään hiippailevaa nuhjua setää. Vääränkokoinen beige pusakka lepattaean, tökerösti lyhennettyjen laajahkojen alefarkkujen päällä. Naisella näytti olevan tuuheat keinotekoiset hiustenpidennykset takana, miehellä ne olivat kyllä aidot sekä takalähtöiset, mutta tehtyään matalaprofiilisen ja painovoimaa uhmaavan kierroksen pään ympäri ne päätyivät viimein viipaleeksi otsalle.

Epäsuhta oli samaa luokkaa kuin vaihdettu elämä Pietarin Talvipalatsin edustan ihmisvilinästä Tohmajärven takaisen rapatien päässä olevaan ränsistyneeseen, pimeään ja verhottomaan rintamamiestaloon. Jossa pitäisi sitten ryhtyä suomimiehen reippaaksi sisäköksi ja moottoroiduksi patjaksi - otan osaa. Avioliitossa jossa toinen pysyy viikkorahojen takia, hänellä on harvoin enempää kuin velvollisuuksia. Sellainen avioliitto kuuluisi lähinnä ammattiliiton siunattavaksi. Siis jos seksin ostaminen ei olisi rikos.

Mikäli täyden suomalaisen sosiaaliturvan saa avioliiton kautta parissa vuodessa, lihalemmenkipeä Ilpo joutuu laatumuijia tuomaan kuusi vuosikymmenessä. Sillä harva kestää Ilpon lempeä pesässään pitkään. Ja kun suomalaisia, omasta mielestään ansiotonta arvonlaskua sisämarkkinoilla kokeneita sulhoja on tuhansia, ostomorsiamia tulee meille idästä paljon. Kaksi viikkoa häiden jälkeen perässä seuraa usein pari yllätysmuksua sekä heikkojalkainen anoppi, parhaimmillaan jopa mystinen veli jolla on sormus sormessa mutta jonka vaimoa ei näy missään... Juuri sitä verovaroillamme rahoitettavaa perheenyhdistämistoimintaa mitä persut ovat kauhistelleet suu auki. Mutta jostain syystä muuten niin suorapuheinen ja tarkkaavainen Timo Soini katsoo vihellellen muualle. Kannatus alueella onkin vahva.

Perussuomalaiset ovat itsetyytyväisinä paistatelleet suorapuheisuuden valossa, osoittaessaan innokkaasti kaikkia maahanmuutomme ongelmia. Niitähän riittää, mutta tämä aivan ilmeinen näyttäisi heiltä mystisesti unohtuneen, idän sisäänheittäjät. Ties monennetta vaimoaan rajan takaa hakevat miehet.

Tumma pizzerianomistaja koetaan rajan tuntumassa, palaneiden pizzerioiden perusteella uhkana - vie meidän työt ja naiset - vaikka kumpaakaan ei ole monella ollut pariinkymmeneen vuoteen. Mutta näillä herroilla tie sydämeen ei kuljekaan ensisijaisesti vatsan kautta, eikä vaaliuurnille peilin ohi. Sillä ironista kyllä, omaa maahanmuuttoavustamistaan ajatellen heidän kannattaisi äänestää vihreitä, ja heidän venäläisten vaimojensa kuulua SETA:an.

Ei kommentteja: